Početna stranica English
Traži

www.posta.hr

slika

Gdje su naši korisnici, tu je i Hrvatska pošta, u svakom mjestu, u svakom susjedstvu. Poštanski uredi čine najveću poslovnu mrežu u zemlji, a iskusni i profesionalni djelatnici Hrvatske pošte dostavljaju pošiljke u sve krajeve Hrvatske. Duga tradicija poslovanja uz kontinuirani razvoj te širenje usluga čine Hrvatsku poštu liderom na tržištu poštanskih usluga.


 

evotv

Svaka poslovno proaktivna tvrtka otkriva načine kako najsuvremenijim tehnologijama povećati opseg i kvalitetu svojih usluga. Tako je i Hrvatska pošta pripremila za tržište tehnološki naprednu uslugu digitalne televizije koja se temelji na sustavu emitiranja zemaljske digitalne televizije. A u skladu sa zacrtanim odrednicama u svojoj strategiji Pošta 2022. – u kojoj je digitalizacija poslovanja filozofija razvoja i pokretač projekata – Hrvatska pošta nastavlja i dalje osuvremenjivati svoju uslugu plaćene televizije oslanjajući se pritom na zadane vrijednosti: povjerenje, proaktivnost i izvrsnost.

Evotv je jedinstvena usluga plaćene televizije koja omogućuje gledanje najpopularnijih domaćih i svjetskih programa uz pomoć postojeće antene. Korištenje usluge evotv ne zahtijeva internetsku vezu, fiksni telefon ili stalnu adresu jer je usluga potpuno prenosiva. Zahvaljujući digitalnom DVB-T2 signalu nove generacije, evotv ima pokrivenost signalom od 87%, a s pokretanjem usluge Hrvatska se našla među prvih deset europskih zemalja u kojima je uveden DVB-T2 standard. Evotv je tako jedna od prvih usluga plaćene televizije u svijetu koja se koristi DVB-T2 tehnologijom.

Za pristup TV programima trebate ili evotv digitalni prijamnik, koji jednostavno sami spojite na televizor i antenu, ili evotv karticu (CA modul), koji trebate umetnuti u televizor i tako gledati programe samo sa jednim daljinskim upravljačem. Uz evotv sami slažete svoju televiziju odabirom tematskih programskih paketa i tako plaćate samo ono što zaista gledate. Filmovi, crtići, dokumentarci, zabava i sport – evotv, televizija dostupna svima, ima sve što vama i vašim ukućanima treba. Informacije o evotv ponudi potražite na www.evotv.hr, pozivom na besplatan broj: 0800 0707, pitajte svojeg poštara ili navratite u najbližu poštu. 

Povratak na vrh Tražite detaljnije informacije? Pošaljite nam upit! PrintIspiši stranicu