Početna stranica English
Traži

www.posta.hr

slika

Gdje su naši korisnici, tu je i Hrvatska pošta, u svakom mjestu, u svakom susjedstvu. Poštanski uredi čine najveću poslovnu mrežu u zemlji, a iskusni i profesionalni djelatnici Hrvatske pošte dostavljaju pošiljke u sve krajeve Hrvatske. Duga tradicija poslovanja uz kontinuirani razvoj te širenje usluga čine Hrvatsku poštu liderom na tržištu poštanskih usluga.


 

evotv

Svaka poslovno proaktivna tvrtka, pa tako i Hrvatska pošta, otkriva načine kako najsuvremenijim tehnologijama povećati opseg i kvalitetu svojih usluga te je tako za tržište pripremila tehnološki naprednu uslugu digitalne televizije koja se temelji na sustavu emitiranja zemaljske digitalne televizije.

Evotv – evolucija digitalne televizije – jedinstvena je usluga koja omogućuje gledanje najboljih televizijskih programa uz vrhunsku SD i HD kvalitetu slike, ne zahtijeva internetsku vezu, telefon ili satelitski tanjur i nije ovisan o lokaciji korištenja. Zahvaljujući naprednoj DVB-T2 tehnologiji – novoj generaciji digitalnoga TV signala – evotv ima bolju pokrivenost Hrvatske od ijedne druge usluge. Hrvatska se time našla među prvih deset zemalja Europe u kojima je uveden DVB-T2 standard, a evotv jedna je od prvih PAY TV usluga u svijetu koja se temelji na tom standardu.

Evotv programi mogu se gledati s pomoću digitalnog prijamnika nove generacije, a uslugu može instalirati svatko – prijamnik se samo treba spojiti na televizor i postojeću antenu. Prijamnici su dostupni u poštanskim uredima, narudžbom preko poštara ili na www.evotv.hr, uz besplatnu dostavu. Korisnici biraju između sedam buketa, žanrovskih programskih paketa, i plaćaju samo ono što gledaju. Prvu godinu korištenja svi korisnici dobivaju vrijedan dar – buket HBO i Cinemax – a prva dva mjeseca gledaju i sve bukete za samo jednu kunu mjesečno. Također, nema ni ugovorne obveze u smislu obveznoga minimalnog trajanja ugovora.

Više informacija možete pronaći na www.evotv.hr.

Povratak na vrh Tražite detaljnije informacije? Pošaljite nam upit! PrintIspiši stranicu