Početna stranica English
Traži

www.posta.hr

slika

Gdje su naši korisnici, tu je i Hrvatska pošta, u svakom mjestu, u svakom susjedstvu. Poštanski uredi čine najveću poslovnu mrežu u zemlji, a iskusni i profesionalni djelatnici Hrvatske pošte dostavljaju pošiljke u sve krajeve Hrvatske. Duga tradicija poslovanja uz kontinuirani razvoj te širenje usluga čine Hrvatsku poštu liderom na tržištu poštanskih usluga.


 

HP Produkcija


HP Produkcija je trgovačko društvo u potpunom vlasništvu Hrvatske pošte osnovano s namjerom širenja djelatnosti na digitalne komunikacije. Glavna zadaća HP Produkcije jest priprema i provođenje projekata za razvijanje novih IT i komunikacijskih usluga. HP Produkcija odgovorna je za razvoj i održavanje usluge evotv pokrenute 2012. godine. Zahvaljujući usluzi evotv, Hrvatska pošta postala je prvi poštanski operator u svijetu s vlastitom uslugom plaćene televizije, a za čiju se funkcionalnost brine HP Produkcija.
 
Usluga digitalne televizije, koja će s vremenom omogućiti i uslugu virtualnog poštanskog ureda, iznimno je zahtjevan projekt koji je s obzirom na korištenu tehnologiju među prvima takve vrste u svijetu. Usluge što ih pruža Hrvatska pošta, razvijene pod okriljem HP Produkcije, u stopu prate najsuvremenije svjetske komunikacijske trendove. HP Produkcija je stoga središte za razvijanje potpuno novih djelatnosti povezanih s poštanskim uslugama u Republici Hrvatskoj.

 


Povratak na vrh Tražite detaljnije informacije? Pošaljite nam upit! PrintIspiši stranicu