Hrvatska pošta

Hrvatska pošta priključila se akciji pomoći branitelju Pavi Župariću

25.05.2023.
 Zajednička akcija lokalne zajednice, institucija i tvrtki
 
ZAGREB, 25. svibnja 2023. – Hrvatska pošta priključila se akciji sufinanciranja nabave traktora za hrvatskog branitelja Pavu Župarića koji je prije nekoliko mjeseci u požaru izgubio kuću i traktor. Akciju je inicirao potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, a u prikupljanju sredstava sudjelovala je i Koordinacija udruga sudionika Domovinskog rata HPT.

Doniranjem sredstava za nabavu traktora Pošta se priključila Župarićevim mještanima i drugim tvrtkama te institucijama u akciji prikupljanja pomoći. Na primopredaji traktora održanoj 25. svibnja u Bošnjacima uime Hrvatske pošte nazočio je član Uprave Siniša Šukunda. „Hrvatska pošta prisutna je u svim krajevima Hrvatske te smo itekako svjesni naše odgovornosti prema lokalnoj zajednici. Ponosan sam što smo se priključili akciji koja će gosp. Župariću nakon velike tragedije osigurati budućnost u Hrvatskoj“, istaknuo je gosp. Šukunda.
Društveno odgovorno poslovanje jedan je od temelja Korporativne strategije Hrvatske pošte i uključuje sva tri ESG (Environment, Social, Governance) kriterija: okoliš, društvo i upravljanje.