Početna stranica English
Traži

www.posta.hr

slika

U PRESS centru dostupne su vam najnovije vijesti iz Hrvatske pošte, kao i arhive priopćenja i publikacija te galerije fotografija.


 

Ivan Čulo imenovan direktorom Društva

Info
 
Na sjednici Nadzornog odbora Hrvatske pošte 19. siječnja 2017. godine direktorom Društva imenovan je Ivan Čulo te opozvan dosadašnji član Uprave Josip Udiljak. Ivan Čulo, novoimenovani direktor Društva HP- Hrvatske pošte d.d., rođen je 1972. godine. Na ovu poziciju imenovan je s dosadašnje pozicije izvršnog direktora Uprave s koje je formalno vodio Diviziju pošta. U Hrvatskoj pošti zaposlen je od 1997. te je u posljednjih 20 godina prošao sve procese i poslove koje Hrvatska pošta obuhvaća- od posla operatera poštanskog prometa do današnje pozicije.
 
U strateški dio poslovanja tvrtke neposredno je uključen kao dio visokog menadžmenta više od 8 godina. Iako je njegova nadležnost uvijek bila vezana uz temeljno poslovanje, bio je aktivno uključen i u ostale važne strateške projekte tvrtke. Visoko formalno obrazovanje stekao je usporedno s radom u Hrvatskoj pošti upisavši 1997. godine Fakultet prometnih znanosti u Zagrebu. Stekavši 2004. godine zvanje dipl. ing. prometa nastavlja se školovati te 2010. godine stječe i zvanje unv. spec. oec. pri poslijediplomskom specijalističkom studiju Ekonomskog fakulteta u Rijeci. Uz brojne edukacije koje je posljednjih deset godina paralelno pohađao, ističe se završen program CROMA EduCare iz područja korporativnog upravljanja.  

Na sjednici Nadzornog odbora HP – Hrvatske pošte d.d. održanoj 20. srpnja 2017. godine donesena je odluka kojom je g. Ivan Čulo imenovan direktorom Društva na mandat od četiri godinePovratak na vrh Tražite detaljnije informacije? Pošaljite nam upit! PrintIspiši stranicu