Početna stranica English
Traži

www.posta.hr

slika

U PRESS centru dostupne su vam najnovije vijesti iz Hrvatske pošte, kao i arhive priopćenja i publikacija te galerije fotografija.


 

Suvremena reklama za suvremeni imidž

Novi promidžbeni spot Hrvatske pošte

Biti na usluzi građanima bila je i ostala misija Hrvatske pošte već više od 150 godina. A da bi naša pristupačnost i dostupnost usluga svakom korisniku u svakom kutku Lijepe Naše još više došla do izražaja, pobrinuo se novi, vizualno i glazbeno efektan i usto duhovit promidžbeni spot koji povezuje sve tradicionalno i sve suvremeno u poslovanju Hrvatske pošte. Ovaj zanimljivi spot ovih se dana počeo emitirati na televiziji. Naravno, svi koji prate Hrvatsku poštu na društvenim mrežama moći će također uživati u njemu, jer će ga moći pogledati bilo kad i bilo gdje.
 
A vrijednosti i težnje Hrvatske pošte možda najbolje opisuju riječi naratora u spotu:
Više od stoljeća i pol na usluzi smo hrvatskim građanima. Nije uvijek lako, jer mi pošiljke dostavljamo na svaku adresu. I nikada nismo zakazali. Zadovoljiti vaše potrebe za suvremenom komunikacijom naša je zadaća. Radimo brže, više i kvalitetnije. Razvijamo usluge koje su jučer bile nezamislive. Stvaramo digitalni svijet vrhunske tehnologije. Mislimo na okoliš, jer znamo da gradimo budućnost. Naše su usluge pouzdane i neprekidno ih prilagođavamo vama. Cijenimo vaše povjerenje i želimo biti najbolji. Hrvatska pošta – građanima na usluzi. Doduše, neki su problemi ostali isti, ali i to smo riješili.
 
I čini se da se poštarski problemi stari stoljećima ipak mogu riješiti. Kako? Pogledajte novi spot!


Povratak na vrh Tražite detaljnije informacije? Pošaljite nam upit! PrintIspiši stranicu