Početna stranica English
Traži

www.posta.hr

slika

U PRESS centru dostupne su vam najnovije vijesti iz Hrvatske pošte, kao i arhive priopćenja i publikacija te galerije fotografija.


 

Tele2 i evotv snažnom poslovnom sinergijom donose jedinstvenu ponudu svojim korisnicima

Omogućiti korisnicima najkvalitetniju uslugu bila je nit vodilja Tele2 i Hrvatske pošte, a samim time i povod zajedničkoj suradnji ovim dvjema uspješnim kompanijama koje su prigodom dolazećih blagdana odlučile spojiti svoje uspješne usluge u jedan jedinstveni paket.
 
Zajednička akcija urodila je stvaranjem ponude u kojoj Pokućni internet s 50GB i evotv s tri buketa najgledanijih programa sada imaju jedinstvenu cijenu od samo 194,00 kn mjesečno. Osim što korisnici spajaju dvije dobro poznate usluge u jednu, oni pritom i značajno štede, čak 44,99kn svaki mjesec tijekom dvije godine.
 
„Podizanje razine kvalitete podatkovne mreže u protekloj godini, što je potvrđeno istraživanjem tvrtke P3 Comunications, omogućilo nam je da svojim korisnicima ponudimo jedinstvenu uslugu pristupa internetu ”Pokućni internet” koja konkurira tradicionalnim i zastarjelim rješenjima fiksnih operatera, a koja do danas ostvaruje izvrsne prodajne rezultate i vrlo pozitivne povratne informacije korisnika. Kako su u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana očekivanja korisnika najviša, ideja nam je bila još više obogatiti našu ponudu Pokućnog interneta uslugom evotv digitalne televizije u partnerstvu s Hrvatskom poštom te na taj način očekivanja korisnika ne samo ispuniti nego i premašiti.“, izjavio je prilikom prezentacije nove ponude gosp. Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska.
 
„Evotv, digitalna televizija Hrvatske pošte, pronašla je u Pokućnom internetu Tele2 idealnog suputnika. Obje usluge uz iznimnu kvalitetu i vrlo povoljnu cijenu možete imati i na različitim lokacijama u RH gdje želite koristiti  internet i televizijske usluge, što nam osigurava značajnu konkurentsku prednost, a sigurni smo da će to prepoznati i brojni korisnici. Ulazak u ovu suradnju je, upravo na temelju kompatibilnih usluga, vrlo logičan i drago nam je što će ova jedinstvena ponuda biti dostupna u poštanskim uredima Hrvatske pošte te putem kolega poštara.“, izjavio  je gospodin Josip Udiljak, član Uprave Hrvatske pošte.
 
Usluge mogu dogovoriti i novi i postojeći Tele2 i evotv korisnici, a korištenje je moguće odmah nakon ugovaranja. Paket je neovisan o lokaciji i korisnik ga koristi gdje i kada to želi, uređaje može instalirati potpuno samostalno sam, a poželi li korisnik usred trajanja ugovora promijeniti programe ili internet, to može učiniti bez ikakve naknade. Paketi su dostupni na Tele2 prodajnim mjestima i u svim uredima Hrvatske pošte.

   

 
***
 
O Tele2
Tele2 je jedna od vodećih telekomunikacijskih tvrtki u Europi. Naša je misija pružanje cjenovno najpovoljnijih telekomunikacijskih usluga jednostavnih za korištenje. Imamo 14 milijuna korisnika u 9 zemalja. Tele2 nudi proizvode i usluge u fiksnoj i mobilnoj telefoniji, pristup Internetu, kabelsku televiziju, usluge podatkovnih mreža te zabavne sadržaje. Tele2 je osnovao Jan Stenbeck 1993. godine, a dionice tvrtke uvrštene su na Burzu u Stockholmu 1996. godine. Posjetite nas na www.tele2.com
 
O evotv
Evotv je digitalna televizija Hrvatske pošte koja zahvaljujući odličnim rezultatima i odazivu novih korisnika, drži poziciju najbrže rastuće plaćene televizije na tržištu u Hrvatskoj. Evotv nove korisnike privlači jednostavnim korištenjem i inovativnim konceptom usluge pri čemu korisnik sam bira i plaća ono što gleda te prenosivošću i dostupnošću usluge. Hrvatska pošta prvi je svjetski poštanski operator koji je tržištu 2012. godine ponudio uslugu zemaljske plaćene televizije. Posjetite nas na www.evotv.hr
 
 
Za Klijenta Tele2: 
Marina Bolanča  
M:+385 91 7912 570     
E-mail: marina@abeceda-komunikacije.hr      

Za evotv, Hrvatska pošta:
Hana Jurleka
Ured za korporativne komunikacije
Tel:   +385 1 498 1290
e-mail: odnosisjavnoscu@posta.hr
   


Povratak na vrh Tražite detaljnije informacije? Pošaljite nam upit! PrintIspiši stranicu