Početna stranica English
Traži

www.posta.hr

slika

Najveći razvojni potencijal Hrvatske pošte njeni su zaposlenici. U skladu s time ulaže se velik trud u promicanje najboljih kadrova i daljnju edukaciju svih zaposlenika. Promoviranje izvrsnosti stalnim razvojem zaposlenika i organizacije radi postizanja poslovnih ciljeva jedan je od temelja poslovanja Hrvatske pošte.


 

Predaja životopisa


Hrvatska pošta prepoznata je kao jedan od najpoželjnijih poslodavaca u zemlji, tvrtka s visokim indeksom organizacijske klime koja ulaže velike napore u stvaranje boljih radnih uvjeta za svoje zaposlenike na vrlo konkurentskom tržištu. Ako smatrate da biste svojim znanjem, vještinama i radnim iskustvom pridonijeli timu Hrvatske pošte, predajte svoj životopis on-line te ispunite naš prijavni upitnik koji se nalazi u nastavku.


Predajte životopis on-line 

Obrazac životopisa (Word dokument)


Studenti!
Ako tražite povremene poslove, a imate status redovitog studenta te ste ujedno marljivi, motivirani i željni prvog radnog iskustva ili jednostavno želite zaraditi za džeparac, javite se u HP-Hrvatsku poštu d.d. na adresu e-pošte: ljudski.resursi@posta.hr  i ostavite svoje kontaktne podatke i životopis s naznakom za kakvu ste vrstu posla zainteresirani.

Povratak na vrh Tražite detaljnije informacije? Pošaljite nam upit! PrintIspiši stranicu