Početna stranica English
Traži

www.posta.hr

slika

U PRESS centru dostupne su vam najnovije vijesti iz Hrvatske pošte, kao i arhive priopćenja i publikacija te galerije fotografija.


 

HP i HZMO građanima na usluzi

 Pokrenut pilot-projekt koji će trajati 6 mjeseci
 
 
Zagreb, 9. svibnja 2017. – Od 9. svibnja 2017. do 9. studenoga 2017., sve zahtjeve za ostvarivanje prava iz mirovinskog osiguranja i prava na doplatak za djecu građani će osim u područnim službama i uredima HZMO-a moći predavati i u 307 poštanskih ureda Hrvatske pošte.
Pilot-projekt provodit će se u pet županija Republike Hrvatske: Ličko-senjskoj, Zadarskoj, Šibensko-kninskoj, Splitsko-dalmatinskoj i Dubrovačko-neretvanskoj. U ovim županijama posluje 307 poštanskih ureda od ukupno 1016 koliko ih Hrvatska pošta ima u svojoj mreži. Ovim projektom korisnicima i građanima omogućeno je da na području navedenih županija, osim u područnim službama/uredima i ispostavama HZMO-a, zahtjeve i dokumentaciju potrebnu za ostvarivanje prava iz mirovinskog osiguranja i prava na doplatak za djecu predaju  i  u njima najbližim poštanskim uredima.
Ovim pilot-projektom započela je suradnja i potpisan je ugovor između Hrvatske pošte i Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, koji je za HZMO potpisao ravnatelj Josip Aladrović, a za Hrvatsku poštu direktor Društva Ivan Čulo.
Više informacija o ostvarivanju prava iz mirovinskog osiguranja i doplatka za djecu možete saznati na internetskoj stranici HZMO-a www.mirovinsko.hr

Popis poštanskih ureda obuhvaćenih ovim pilot-projektom možete vidjeti ovdje

     
     


  

Povratak na vrh Tražite detaljnije informacije? Pošaljite nam upit! PrintIspiši stranicu