Hrvatska pošta

Hrvatska pošta certificirani je „Prijatelj studenata“

08.09.2020.
Hrvatska pošta certificirani je „Prijatelj studenata“ Priznanje za doprinos obrazovanju i razvoju studenata u poslovnom svijetu
 
 Studenti su prepoznali trud i angažiranost Hrvatske pošte, stoga su nam dodijelili certifikat „Prijatelj studenata“. Certifikat se dodjeljuje u sklopu natječaja Zlatni indeks udruge eSTUDENT. Ponosni smo na priznanje koje su nam dodijelili jer je ulaganje u njih temelj svakoga daljnjeg razvoja.

 
Hrvatska pošta prisutna je u svim krajevima Hrvatske te je doprinos zajednici među najvažnijim odrednicama društveno odgovornog poslovanja. Uz brigu o našim radnicima i potporu zajednici važno je uključiti i studente – buduće članove poslovne zajednice. Doprinos Hrvatske pošte akademskoj zajednici vidljiv je u stipendiranju pet studenata diplomskoga sveučilišnog studija ITS i logistika na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu i organizaciju stručnih praksi. Protekle godine organizirali smo i proveli stručne prakse za 22 studenta u različitim organizacijskim jedinicama za koje su naši mentori izdvojili više od 2500 sati.
 
Priznanje „Prijatelj studenata“ pokazatelj je pravog smjera Hrvatske pošte u izgradnji odnosa s akademskom zajednicom, stoga ćemo nastaviti ulagati u znanja i razvoj njihove poslovne budućnosti.