Hrvatska pošta

Izmjenični ured Hrvatske pošte dobio certifikat izvrsnosti IPC-a

07.07.2023.
Izmjenični ured Hrvatske pošte dobio certifikat izvrsnosti IPC-aCertifikat izvrsnosti za upravljanje i obradu međunarodnih prioritetnih pošiljaka
 
Izmjenični ured Hrvatske pošte dobio je certifikat izvrsnosti od Međunarodne poštanske korporacije (IPC) za upravljanje i obradu međunarodnih prioritetnih pošiljaka. Holger Winklbauer, predsjednik IPC-a, osobno je uručio certifikat Ivanu Čuli, predsjedniku Uprave Hrvatske pošte, u srijedu, 6. lipnja u Nacionalnom skladišno-sortirnom centru u Velikoj Gorici.
IPC-ova certifikacija izvrsnosti u upravljanju i obradi međunarodnih prioritetnih pošiljaka neovisni je postupak pregleda koji potiče poštanske operatore da teže izvrsnosti. Glavni kriteriji za ocjenjivanje odnose se na učinak mjeren prema definiranim standardima, kao što su organizacija rada, kvaliteta usluga i upravljanja, komunikacija sa zrakoplovnim prijevoznicima, operaterima, IPC-om te partnerskim poštanskim operatorima.
Certifikat izvrsnosti u upravljanju i obradi međunarodnih prioritetnih pošiljaka dodjeljuje se već 25 godina te je postao jedan od glavnih instrumenata za mjerenje kvalitete međunarodne poštanske usluge.
 

 

Ivan Čulo, predsjednik Uprave Hrvatske pošte, Ivana Mrkonjić, članica Uprave Hrvatske pošte, Holger Winklbauer, predsjednik IPC-a i predstavnici Hrvatske pošte.