Hrvatska pošta

Transnacionalni susret u Dubrovniku

U organizaciji Hrvatske pošte kao domaćina sastanka i uz sudjelovanje projektnih partnera, Zrakoplovno tehničke škole „Rudolfa Perešina“, Ciparske pošte, grčke tvrtke AKMI, njemačke BK Consult te ciparske Dronint, u Dubrovniku je 25. i 26. listopada održan 2. Transnacionalni susret Nadzornog odbora FlyVETUp! projekta.
 
Sudionici susreta vrednovali su aktivnosti provedene u prethodnih godinu dana od kad je projekt FlyVETUp!  započeo, a postignuti rezultati stvorili su dobar okvir za postizanje cilja, stvaranje e-platforme putem koje će se provoditi obuka i testiranje za operatera dronom u poštanskom sektoru. Materijali koje će se osmisliti, svojim stručnim sadržajem i oblikom, prilagodit će se ciljanim skupinama te će time Projekt pridonijeti dostupnosti cjeloživotnog učenja svima.
 
Uz predstavljanje ostvarenih intelektualnih rezultata sudionici su prošli kroz ostale obveze prema Ugovoru o dodjeli sredstava iz Erasmus+ programa, te je zaključeno kako se projekt realizira svojom planiranom dinamikom unatoč nekim izmjenama koje su uvjetovane pandemijom COVID-19.